Mellanrum

En biskops kalender är säkert tämligen fulltecknad, även i coronatider. Därför var vi glada och tacksamma att vår Biskop Anders stannade till för en kort andhämtning på Omberg. I år är det 33 år sedan vi lyssnade till hans undervisning under förberedelsen till upptagningen i Kyrkans fulla gemenskap.

Biskop Anders och P Henrik Roelvink i Birgittasystrarnas kyrka i Vadstena

Nu fick vi en god rekreationskväll tillsammans innan ämbetets plikter kallade honom tillbaka till Stockholm. Kvar blev intrycket av nödvändigheten att möta GUD i det innevarande ögonblicket. Att inte vara någon annanstans än här och nu, och lyssna till Andens stilla och kärleksfulla tilltal.

En kommentar till “Mellanrum”

  1. Tacksam, att bli delaktig och tilltalad av Biskop Anders hälsning.
    Om hur nödvändigt det är att möta Gud i det innevarande
    ögonblicket . Att själv vara närvarande i nuet för att kunna lyssna
    Till Andens kärleksfulla tilltal.
    Det är min bön .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *